PROXIMAMENT (2019):

Dissabte, 16 de novembre de 2019 a les 18:00:
La meua Blancaneu + La Caputxeta roja, de Teatre Buffo.

Dissabte, 23 de novembre de 2019 a les 20:00:

Identitats, de Rocamora Teatre

Pots consultar el nostre Facebook per a conéixer els pròxims espectacles que tindrem al MARIONETARI.

Informació dels espectacles:

9 de desssembre de 2019

Desdémona

La idea de fer “Desdémona” naix de la ràbia i perplexitat que ens produïx escoltar, quasi diàriament, que una dona ha sigut assassinada a les mans de la seua parella.

Triem contar Otelo -obra de teatre de William Shakespeare, escrita allà per l'any 1603- perquè parla dels zels i el que comporta deixar-se arrossegar per ells.

En el nostre cas, la història la conta Desdèmona, esposa d'Otelo i víctima dels seus zels: Desdèmona torna de la mort per a tractar d'entendre el que succeïx i, salvant la distància de quatre segles, el seu drama és molt actual. Ella anirà desentranyant les causes del seu assassinat i reflexionant sobre el seu paper com a dona.

El ombligo y la pelusa (Torrent)

15 de desssembre de 2018

Nana Luna

Nanaluna es un bebé que despierta en medio de un concierto lunático poético-musical para toda la familia. Los 3 músicos ven alterado su programa por la intervención de este encantador, curioso, posesivo y hambriento bebé, que hace que todo gire alrededor suyo: “Soy, soy, soy, todo lo que veo, toco todo lo que soy”, canta el bebé. ¿Conseguirá su tia-abuela, la titiritera, domar los pañales? ¿Dónde está el biberón?. El lenguaje de objetos y marionetas, fresco, ingenuo, actual, se enriquece con la música compuesta e interpretada en directo por el músico africano Simao Félix, acompañado en la percusión por Toni Dalmau.

La Mar de Marionetas (Madrid)

28 de setembre de 2019

El viatge d'Ulisses

L'espectacle, dirigit i protagonitzat per Roger Fresquet (de Kiranola Teatre) és una adaptació lliure de l'Odissea d'Homer, apta per a tots els públics (recomanable xiquets, a partir d'uns 8 anys)..
Es tracta d'una representació poètic-visual d'uns 50 min de duració, on el treball actoral es reforça amb el llenguatge audiovisual i musical, i on es mesclen tècniques de teatre d'ombres i titelles..
SINOPSI: un Ulisses desorientat, va recordant certs episodis que ha viscut en el seu intent de tornar a Ítaca, la seua terra. L'enfrontament amb Polifem, la trobada amb les sirenes, amb la bruixa Circe...entre els records viscuts reflexiona sobre l'amor, la mort, l'amistat i les qüestions importants que plenen la vida.

Kiranola Teatre (Torrent, València)

11 y 12 de maig de 2019

Pazzzzzz

La Niña del hilo teje sus mundos oníricos para hallar La Paz. Sueña con Mens, un niño con un enorme ovillo-lio sobre su cabeza del que quiere librarse. Para ello, emprende un viaje sideral buscando respuestas a sus problemas. Sólo con paciencia y amor conseguirá desentramar los nudos de su pensamiento. Cuando la niña despierta se pregunta qué relación puede tener su sueño con el mundo en guerra en el que vive.
¿Para qué sirven las palabras si se utilizan para herir o humillar a los demás?¿Será que la gente de su mundo guerreaba porque unos querían imponer sus palabras a los otros?
La niña del Hilo sigue soñando cada noche para poder imaginar otros mundos posibles de día: Crear Mundos en Paz.
Pazzzzzz es una divertida invitación a la reflexión, desde una actitud filosófico-lúdica sobre la resolución de conflictos.

Red CoCreatio

Mercè Framis (Barcelona)

La Lluna La Pruna

26 de gener de 2019

És un recull de poemes i cançons, un espectacle molt visual, a base de formes senzilles i colors que belluguen. Una posada en escena original, on els elements configuren un univers peculiar.
L’espectacle il·lustra amb imatges, música i petites dramatitzacions; cançons i poemes que formen part del incipient bagatge cultural dels més petits. Cada un dels poemes i cançons es presenta com una petita història dramatitzada.
La Lluna La Pruna, juga amb elements coneguts dels nens i nenes: melodies, ritmes, cadències que identifiquen sense dificultat; això desperta el seu interès i alhora els facilita la comprensió.

binixiflat.cat

Binixiflat (Mallorca)

El peix d'or

13 de maig de 2018

El Peix d’Or és un conte rus que hem adaptat per a Teatre de Titelles. És dels contes de tipus cíclic on el protagonista ha de repetir diverses vegades la mateixa acció màgica, amb resultats diferents.

Ens parla d’una parella de pescadors pobres i de les seves estranyes relacions amb un peix màgic que els hi dona tot allò que demanen.

És una aproximació al drama de l’ambició desmesurada.

© TeatreBuffo
 

  • w-facebook